Persoonsbeveiliging van SOSvolaris garandeert een veilige omgeving voor chauffeurs en passagiers

De persoonsbeveiliging van SOSvolaris is een professionele noodoproep- en alarmoplossing voor professionals in de personenvervoer. De oplossing is geschikt voor ieder personenvervoerbedrijf dat streeft naar het verbeteren van de veiligheid van haar chauffers en passagiers.

Effectief oproepen en alarmeren met één druk op de knop

De apparaten van de SOSvolaris zijn mobiel, compact, robuust en betrouwbaar. Het is een draagbaar hulpmiddel ter grootte van een kleine mobiele telefoon. Hiermee kan een chauffeur snel en eenvoudig oproepen en alarmeren. Daarnaast kan de chauffeur meldingen en berichten ontvangen op het alarm.

Het apparaat is voorzien van een duidelijk afleesbaar display waarop (enkel) relevante informatie verschijnt. Door trillingen en een luid alarm heeft het apparaat een hoge attentiewaarde.

Daarnaast beschikken de apparaten over GPS waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de locatie van een taxi, bus of touringcar.

Door middel van valdetectie en inactiefmeldingen kan het apparaat ook automatisch alarmeren. Voor professionele 24/7 alarmopvolging kunnen de apparaten worden gekoppeld aan onze alarmcentrale.

Mogelijkheden:

  • Bellen naar alarmopvolger(s)
  • Lokalisering via GPS
  • Berichten sturen en ontvangen
  • Man down en inactiviteitsalarm

Altijd inzicht in de status en locatie van de wagens in jouw wagenpark

De alarmering van SOSvolaris bestaat uit mobiele apparaten die altijd in verbinding staan met een online portaal. Het portaal ziet via een veilige verbinding real-time alle meldingen, statussen en locaties van de alleenwerkers.

Het apparaat wordt gedragen door de chauffeur die met één druk op de knop kan alarmeren bij een calamiteit. De apparaten en het portaal kunnen elkaar gericht bereiken via tekst of spraak (bellen). Zo is de alarmopvolger onmiddellijk op de hoogte van een (nood)situatie en wordt er doelgericht gehandeld bij een ongeval.

Daarnaast kunnen de apparaten van SOSvolaris stand-alone functioneren.

Profiteer ook van geavanceerde persoonsbescherming van SOSvolaris

De alarmoplossing is geschikt voor ieder bedrijf dat personen vervoert en dat streeft naar het verbeteren van de persoonlijke bescherming van haar medewerkers en passagiers. De oplossing is met name geschikt voor taxichauffeurs, privé chauffeurs en bus- en touringcarchauffeur.

De alarmering van SOSvolaris kan worden gekoppeld met de STANLEY Alarmcentrale voor professionele 24/7 alarmopvolging. Dan weet je altijd zeker dat hulp wordt geboden bij een calamiteit.

Bespeek de oplossing binnen jouw organisatie. Download hieronder de brochure.

Meest gebruikte apparaten voor de personenbeveiliging van chauffeurs

Alle apparaten zijn geschikt voor gebruik als alarm voor personenbeveiliging. De volgende apparaten worden het meeste gekozen voor de beveiliging van chauffeurs:

Wat gebeurt er als een chauffeur op de noodknop drukt?

Het apparaat belt wanneer er op de noodknop wordt gedrukt naar de alarmopvolger. Dit kan bijvoorbeeld de bedrijfsreceptie of taxicentrale zijn of een alarmcentrale. Indien gewenst kunnen de apparaten worden gekoppeld aan onze alarmcentrale.

Kan ik altijd de locatie inzien van de chauffeur / voertuig

Ja, het apparaat beschikt over GPS. Je kunt de locaties inzien en opvragen vanuit het portaal.

Kan de alleenwerker ook worden gebeld op het apparaat?

Ja, met het apparaat kan worden gebeld. Dit kan een uitgaand en inkomend gesprek zijn.

Kunnen er berichten worden gestuurd naar het apparaat?

Ja, je kunt vanuit het portaal eenvoudig en kosteloos berichten sturen naar een groep of individu.

De voordelen van onze mobiele veiligheidsoplossing voor chauffeurs

Robuuste hardware

De apparaten van SOSvolaris zijn energiezuinig, schokbestendig en waterdicht.

Het beste bereik in Europa

Voor de verbinding wordt gebruik gemaakt van alle mobiele providers in heel Europa. Automatisch wordt het krachtigste signaal gebruikt. Dit garandeert de beste verbinding op elk moment.

Automatische alarmering

SOSvolaris zorgt naast handmatige alarmering ook voor automatische alarmering door middel van geavanceerde valdetectie en inactiviteitsmetingen.

Nauwkeurige lokalisering

Nauwkeurige locatiebepaling op basis van GPS. Zo heb je altijd inzicht in de locatie van chauffeur en het voertuig.

Real-time inzicht en krachtige rapportages

Real-time inzicht en rapportages zorgen voor waardevolle input om adequaat op te treden in iedere situatie.

Eenvoudig in te richten portaal

Zelf in te richten portaal en gebruikersprofielen met vooraf gedefinieerde rechten.

Ontvang onze prijslijst direct in jouw mailbox

Wil je de prijslijst van onze alleenwerker oplossing ontvangen? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij sturen je direct onze prijslijst toe via e-mail. Liever direct contact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.