Meltdown- en Spectre-aanvallen

Veiligheid op alle fronten Veiligheid staat op onze vlag laten we maar zeggen. In een andere post Veiligheid is geen luxe, wel prioriteit hebben we het hier ook over. Daarom vinden we het van het uiterste belang dat onze servers zo veilig mogelijk draaien. Maar nu zijn de grootste chipleveranciers met het vervelende nieuws gekomen dat [...] Lees verder

Alleenwerken en veiligheid, wat zijn de verplichtingen

Wanneer je alleen werkt, kan niet terugvallen op collega’s en dat brengt extra risico’s mee. In sommige situaties is alleen werken onvermijdelijk. Daarnaast kan het voorkomen dat je buiten de deur werkt en buiten kantooruren. Wat doe je dan bij een ongeval of noodsituatie.

Lees verder

Veiligheid van GPS trackers en personenalarmen, een serieze zaak

GPS trackers en personenalarmen zorgen ervoor dat je veiliger kunt leven en/of werken, maar hoe veilig zijn ze? En wat doen de hardware en software leveranciers om de hardware en software veilig te maken en houden. Belangrijke vragen waar niet iedereen rekening mee houdt.  Vaak blijkt het minder veilig dan gedacht. De Noorse concumentenbond testte de veiligheid van kindersmartwatches en maakte er een korte rapportage van.

Lees verder

STANLEY Alarmcentrale, Videomanager en SOSvolaris bundelen kracht

In april kondigde SOSvolaris al haar samenwerking aan met STANLEY Alarmcentrale. Sinds vandaag bundelen Videomanager (DVR Solutions) en SOSvolaris ook hun krachten. “Door onze oplossingen te combineren kunnen wij mobiele alarmering aanbieden mét live beeld. Tijdens een calamiteit kan STANLEY Alarmcentrale real-time communiceren via spraak en kunnen ze middels een livestream meekijken met de situatie. Een gouden combinatie” Aldus Mark Cudok, medeoprichter van SOSvolaris.

Lees verder
BHV multi tennant collectieve

Collectieve bedrijfshulpverlening met SOSvolaris

SOSvolaris introduceert haar unieke oplossing voor collectieve bedrijfshulpverlening. SOSvolaris biedt de zakelijke markt veiligheidsoplossingen, waarvan haar oplossing voor BHV er een is. De ARBO stelt strenge eisen omtrent risicodekking. Dit kan bedrijven financieel en administratief belasten. Om hierbij te ondersteunen, gaat SOSvolaris haar BHV-oplossing collectief aanbieden. Hierdoor kun je gebruik maken van de BHV’ers van de buren.

Lees verder
Booming Brabant

SOSvolaris bij Booming Brabant op Omroep Brabant

SOSvolaris bij Booming Brabant op Omroep Brabant Booming Brabant laat elke week zien wat er speelt in de Brabantse economie. Een business-magazine dat met een kritische blik kijkt naar de economie in Noord-Brabant, maar dat ook de trots uitstraalt van al het moois wat er wordt gemaakt. Met extra veel aandacht voor innovatieve en internationale [...] Lees verder
VeviGo Device Configurator DevCon Instellingen Opslaan

Released: VeviGo Device Configurator

VeviGo heeft sinds het begin configuratie van apparaten in haar portalen zitten. Zowel in portal.sosvolaris.com als in portal.vevigo.nl worden apparaten op afstand voorzien van instellingen. Bij SOSvolaris heeft de klant echter niet de mogelijkheid gehad om haar apparaten zelf in te stellen. Tot nu toe. Release 2.1.0 inclusief Device Configurator is vanaf 26 mei online!

Lees verder

Valbeveiliging Expert officieel dealer van SOSvolaris

Valbeveiliging Expert officieel dealer van SOSvolaris. Sinds mei 2017 is Valbeveiliging Expert officieel dealer van SOSvolaris. Het in Eindhoven gevestigde bedrijf is biedt allerlei oplossingen voor veilig werken op hoogte. Dankzij de gespecialiseerde kennis en ervaring in de schoonmaak, glas- en gevelonderhoud en rope acces kun je hier terecht voor goed advies.

Lees verder
Tele Clean

Tele Clean kiest SOSvolaris

Tele Clean is een snelgroeiende facilitaire dienstverlener gevestigd in Eindhoven, actief op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. De professionals van de dienstverlener zorgen voor de totale glasbewassing en gevelreiniging van een pand. Of het nu gaat om de binnen- of buitenzijde, ze hebben ervaring met alle soorten glas in allerlei gebouwen, ongeacht de moeilijkheidsgraad en de frequentie.

Lees verder

SOShanger wordt SOSvolaris

SOShanger is de naam waaronder VeviGo B.V. vanaf haar oprichting mobiele personenalarmering voor de zakelijke markt levert. Er is steeds meer internationale vraag naar SOShanger. Bij internationalisering hoort een internationale merknaam. SOShanger was een naam die direct in verband stond met de producten die we leveren. Een duidelijke naam die makkelijk te onthouden is, maar niet de naam die future-proof is. SOSvolaris gaat daar verandering in brengen.

Lees verder